Goed werk voor een eerlijke prijs

07 dec, 2020

Samenwerken en verhuizen

Een paar maanden geleden kwamen wij, Mirjam Mulder (Administratiekantoor Mirjam Mulder) en Pieter Boneschansker (Boneschansker Belastingen en Administraties), met elkaar in gesprek over onze ondernemingen. Dit gesprek leidde tot de conclusie dat we allebei een stap vooruit wilden maken.

Al pratend kwamen we tot de conclusie dat we die stap vooruit samen wilden maken. Dat heeft erin geresulteerd dat wij vanaf 1 januari aanstaande samen kantoorruimte gaan huren aan de Burgemeester E.P. van Iperensingel 1 te (9965 RL) Leens.

We hebben geconstateerd dat we een enorme toegevoegde waarde voor elkaar kunnen zijn. We vullen elkaar qua werkzaamheden heel goed aan en beide stellen wij onze cliënten centraal.

Op dit moment kiezen we ervoor om elk onze eigen onderneming te behouden. Maar wij sluiten zeker niet uit dat we in de toekomst onze samenwerking verder doortrekken. Deze stap biedt ons niet alleen de mogelijkheid om elkaar vaktechnisch en uitvoerend te ondersteunen, maar ook om onze automatisering te professionaliseren en abonnementen samen te voegen.

Kortom: we maken een mooie stap vooruit met onze ondernemingen.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

naar boven